3G Invest Tarkki

Tarkki on työmaan tarkastuskirjausjärjestelmä, joka toimii saumattomasti kaikilla tableteilla, läppäreillä, pöytätietokoneilla ja miksei myös älypuhelimilla. Tarkilla voitte helposti kirjata työmaan tarkastuksia ja tehdä tarvittavia muistiinpanoja.

Miksi Tarkki?

Tarkilla pääsette eroon paperipinoista, joita työntekijät joutuvat kantamaan mukanaan liikkuessaan työmaan ja toimiston välillä. Tarkin avulla voitte kirjata minkä tahansa kohteen tarkastuksia, ja mukaan tarvitsette vain verkkoon kytketyn laitteen, kuten 3G tabletin! Koska Tarkki vähentää huomattavasti paperien tulostamista, siirtämistä, täyttämistä ja hävittämistä, säästyy kaikilta huomattavasti aikaa ja ennen kaikkea rahaa.

Helppoa hallintaa

Tarkki sisältää helppokäyttöisen hallintapaneelin, jossa järjestelmävalvoja voi lisätä ja muokata käyttäjiä sekä tarkastuskohteita. Tarkki on myös nopea, ja uuden tarkastuskohteen lisääminen aina rappuja ja huoneistoja myöten tapahtuu vain muutamassa minuutissa.

Lomakkeet siellä missä sinäkin

Tarkilla kirjaat tarkastuksia missä ja milloin vain, ja koska järjestelmä toimii palvelimelta käsin, on kaikilla työntekijöillä aina ajan tasalla olevaa tietoa. Lomakkeet voidaan avata toimistolla vaikka saman tien, kun tarkastus on kirjattu. Lomakkeet voidaan helposti tulostaa miltä tahansa laitteelta, joka on kytketty tulostimeen joko lähiverkossa tai paikallisesti