Asiakkuudenhallintayritys tarjoaa innovatiivisia CRM-ratkaisuja pohjoismaissa

Helsinki, Suomi – 11.10.2013 – Commence Corporation, Euroopan ja Yhdysvaltojen johtava asiakkuudenhallintajärjestelmän tarjoaja on aggressiivisesti laajentamassatarjontaansa pohjoismaihin lisäarvoa tuottavien partnereidenkautta. ”Vaikka pohjoismaat ovatkin pienemmät markkinat, ollaan siellä yhä enemmän kiinnostuneita CRM-ratkaisuista,” sanoo Commence Corporationin toimitusjohtaja Larry Caretsky. ”Yritykset etsivät joustavaa, kustannustehokasta tuotetta, joka mahdollistaa parempaa myyntityötä ja asiakaspalvelua. Kokemuksemme tällä sektorilla tekee tästä houkuttelevan kasvumahdollisuuden meidän liiketoiminnalle.”

Commence Corporation on tarjonnut CRM-ohjelmistoratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille jo yli kaksikymmentä vuotta. Commence CRM tarjoaa yrityksille keskitetyn tietopankin asiakastiedoille. Tietoa voi hallita ja jakaa ihmisten ja osastojen kanssa, jotka sitä tarvitsevat tehdäkseen työnsä tehokkaammin. Tuotteemme tarjoaa työkaluja myynnin, markkinoinnin asiakashallintaan ja asiakaspalveluun, sekä paljon muuta. Sähköposti-integraatio ja mobiililaitetuki kuuluu myös mukaan.

Commencella on jo yhteistyökumppaneita Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Alankomaissa ja on nyt ryhtynyt tekemään yhteistyötä Vantaalla toimivan Abc CRM Investin kanssa myydäkseen ja tukeakseen tuotetta myös Suomessa, Ruotsissaja Norjassa. Abc CRM Investin toimitusjohtaja Markku Suokas on tyytyväinen tähän yhteistyöhön Commencen kanssa. ”Olemme tehneet työtä tuotteen parissa toteuttaaksemme räätälöityjä ratkaisuja, ja meillä onkin jo useita onnistuneita tuotoksia”, sanoo Suokas. ”Nämä organisaatiot lähestyivät meitä juuri siksi, että heillä oli uniikkeja vaatimuksia, joita ei voitu täyttää perinteisillä valmispaketeilla. Commencen CRM:stä tekee hyvän sen joustavuus, jonka johdosta voimme nopeasti ja tehokkaasti muokata järjestelmää vastaamaan asiakkaan vaatimuksia todella kustannustehokkaasti. Maatilaeläinten ravintolisiä myyvä Kärki-Agri oli etsinyt ratkaisutoimittajaa jo pitkään, ja he tulivat meidän puheille katsottuaan ensin perinteisiä CRM-ratkaisuja. He tarvitsivat joustavaa ratkaisua, joka toimisi heidän toimintalogiikan mukaisesti. Commence CRM vastasi heidän vaatimuksiinsa. Projekti oli suuri menestys.” Lisätietoa saatavilla olevista ratkaisuista löytyy osoitteesta www.crminvest.fi

Tietoa Commencesta:
Perustettu vuonna 1988. Commence Corporation on alan johtava asiakkuudenhallintajärjestelmän tarjoaja ja toimittaa laajan valikoiman yrityssovelluksia, jotka integroivat ihmisiä, prosesseja ja teknologiaa. Commence CRM on saatavilla verkossa tai asiakkaalle asennettuna, ja tätä käyttää tuhannet yritykset virtaviivaistamaan myynti- ja asiakaspalvelutyötä. Tästä seuraa tuottavuuden kasvu, kulujen minimointi ja paremmat asiakassuhteet.

Tietoa Abc CRM Investistä:
Abc CRM Invest työskentelee kehittämishaluisten yritysten kanssa ja tekee sovelluksia asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Commencen CRM Frameworkia hyödyntäen yritys voi nopeasti kehittää sovellusratkaisuja, joita ei valmispaketeissa ole saatavilla. Abc CRM Invest-sovelluksia voi asiakas itse muokata ja kehittää eteenpäin. Tämä on äärimmäisen uniikkia IT-alalla.