Smart Time Oy

Olemme ohjelmistoratkaisujen myyntiin, konsultointiin ja tuotekehitykseen erikoistunut yritys. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa ja Mikkelissä. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja omaamme pitkän kokemuksen yritysten toiminnanohjauksen konsultoinnista ja tuoteratkaisujen ohjelmistokehityksestä.

Yrityksemme toiminnan avainasemassa on asiakkaan huomioiminen aina ensin. Pyrimme toimimaan vastuuntuntoisesti ja ammattimaisesti sekä koulutamme henkilöstöämme järjestelmällisesti, jotta voimme vastata ohjelmistoalan ja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Smart Time Oy on Epicor Channel Partner

Toimimme vuodesta 2008 lähtien Epicor –tuotteiden jälleenmyyjänä. Teemme konsultointia, koulutusta ja ylläpitoa Epicorin ratkaisuihin liittyen.

BPS Consulting Finland Oy

BPS Consulting Finland Oy on suomalainen SAP Service Partner yritys, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kumppaneidensa kanssa. BPS:llä on vuodesta 1995 Kokemusta 16 SAP-käyttöönottoprojektista Suomessa ja SAP toimeksiantoja on tehty yli 110 suomalaiselle asiakkaalle. BPS:n prosessi-, projekti- ja järjestelmäosaaminen sekä monipuolinen palvelutarjonta varmistaa yritykselle soveltuvan asiakaskohtaisen toteutuksen. SAP:n jälleenmyyntikumppanina BPS:llä on vankka kokemus toiminnanohjauksesta sekä näkemystä siitä, miten SAP:n ratkaisut saadaan palvelemaan myös pk-yrityksen liiketoiminnan kasvua ja tavoitteita. BPS on osa kansainvälistä BPS Europe-ketjua, jolla on SAP-konsultointiin ja SAP-käyttöönottoon erikoistuneita yrityksiä Saksassa, Unkarissa, Englannissa,Tsekin Tasavallassa ja Baltian maissa.

BPS