Commence® RM Designer Edition:

Commence

Commence® RM on käytössä yli 20 000 yrityksessä ja sillä on kymmeniä tuhansia käyttäjiä 22:ssa maassa ympäri maailmaa. Business-Software.com on palkinnut Commencen CRM-sarjassa; ”Top 10 for On-Premise CRM software”. Commence® corp. on pitkän linjan CRM-yritys, joka on perustettu vuonna 1988.

Kehitysalustaksi eri sovelluksien (CRM, SRM, CMS, XRM jne.) tuottamiseen olemme valinneet Commence RM Designer Edition:in. Commence RM Designer Edition on alusta, jonka työkaluilla käyttöliittymät tehdään. Abc CRM Invest Oy:llä on yli 18 vuoden käyttökokemus myynnin johtamisesta sekä asiakashallinnasta Commence® RM:llä tehdyllä käyttöliittymällä. Tämän kokemuksemme myötä tarjoamme Teille valmiin tuoteperheen Invest Light ja Invest Pro -käyttöliittymät nopeaa käyttöönottoa varten sekä Invest Pro Custom CRM -käyttöliittymän, jonka runkona jatkokehitykselle on Invest Pro.

Ohjelmiston avoimet rajapinnat tekee tiedonsiirtämisestä muista järjestelmistä (ERP:stä) Abc CRM Invest Oy:n järjestelmään ja sieltä poispäin erittäin helppoa.

Commence on konfiguroitava ohjelmisto, joka on alkuperehdytyksen jälkeen helposti muokattavissa. Tämän ansiosta asiakas voi helposti halutessaan itse lisätä CRM:ään uusia ominaisuuksia ilman ohjelmointikokemusta. Tämän ansiosta Commence® kasvaa yrityksesi mukana, tarjoten aina yrityksellesi sopivia ratkaisuja.

Päämiehemme vuosimaksullinen Commence CRM ylläpito huolehtii investointinne yhteensopivuudesta tulevien Windows – ja Microsoft Office -versioiden kanssa.

Mac OS-käyttöjärjestelmä tai Debian-pohjainen Linux ei ole este sillä CommenceCRM toimii molemmissa windows -emulaattorilla.